preskoči na sadržaj
O školi

Širenjem grada Zagreba pedesetih godina prošlog stoljeća prema rijeci Savi, izrazita stambena izgradnja na području Trnja postavila je prioritet gradnje nove škole. Radovi su započeli 1954., a svečano otvaranje Narodne škole Miramarska cesta bb bilo je 9. rujna 1956. godine.

 

Tijekom godina škola je stjecala svoj renome, izrasla je u ne samo kvalitetno obrazovno središte u koje roditelji s puno povjerenja upisuju svoju djecu, već i u kulturno središte i mjesto življenja i druženja učenika, učitelja i roditelja.

 

Sustavni rad učitelja, stalna povezanost s pedagoškom znanošću, jer škola je od prvih dana mjesto edukacije budućih učitelja, u školi živi ozračje koje teži neprestanom boljitku i svjesno je svoje odgovornosti prema budućnosti.

 

Godinama unosimo u nastavu inovacije, čime unapređujemo nastavni proces. Stoga smo prepoznatljivi po postignutim rezultatima u učenju i dodatnom radu s učenicima. Sudjelujemo u natjecanjima u znanju, umjetničkim i sportskim vještinama te su nam svake godine učenici pozivani na državna natjecanja.

 

Poznati smo i po izrazitoj senzibilnosti i brizi za učenike s posebnim potrebama, posebice s djecom oštećenog sluha koja su uspješno integrirana u redovne razredne odjele.
 

                                                                                             objavila: Ivančica Borić                          
Dan škole 2022. - nastup Velikog zbora

 


Veliki zbor OŠ Davorina Trstenjaka - nastupi 2018./2019.

 

 


Himna škole - spot

   

Priloženi dokumenti:
HIMNA SKOLE DAVORINA TRSTENJAKA.mp3


Korisni linkovi

   

   


TražilicaBrojač posjeta
Ispis statistike od 4. 7. 2019.

Ukupno: 81035
Ovaj mjesec: 150
Ovaj tjedan: 40
preskoči na navigaciju