Datum objave: 28. kolovoza 2023.

Početak školske godine 2023./24.

Zagreb, 28. kolovoza 2023.

Dragi učenici, poštovani roditelji,

u nastavku donosimo osnovne informacije za početak nove školske godine.

Škola će u šk. god. 2023./24. raditi u dvije smjene zbog privremenog boravka učenika iz PŠ Savska u matičnoj školi u Krčkoj.

Svi učenici razredne nastave nastavne obaveze obavljat će u jednoj smjeni uz program produženoga boravka. 

U ponedjeljak 4.9. učenici prvih razreda dolaze u školu u 10,00 sati. Prvi dan za prvaše završit će oko 11,30 sati u dogovoru s učiteljicama. Učenici neka ponesu torbe, pribor za pisanje i informativku ili neku drugu bilježnicu.

Učenici drugih, trećih i četvrtih razreda dolaze u školu u 8,00 sati. Nastava će se odvijati prema uobičajenom rasporedu – za učenike drugih i trećih razreda do 16,00 sati (program produženoga boravka), a za četvrte razrede do 11,30 sati. Učenici neka ponesu torbe, pribor za pisanje i informativku ili neku drugu bilježnicu.

Za učenike drugih, trećih i četvrtih razreda bit će organizirana prehrana od prvoga dana nastave. Za učenike prvih razreda prehrana se organizira od 5. rujna. 

Učenici predmetne nastave nastavu će imati u dvije smjene uz izmjenu smjena (6. i 8. razredi, 5. i 7. razredi).

Peti i sedmi razredi 4. rujna s nastavom započinju ujutro u 8,00 sati, a šesti i osmi razredi u 14,00 sati. Prvi dan nastave bit će sastanak s razrednicima i preuzimanje udžbenika u trajanju od tri školska sata. Učenici neka ponesu torbe, pribor za pisanje i informativku ili neku drugu bilježnicu.

Za učenike od 5. do 8. razreda prehranu (mliječni obrok, ručak) ćemo organizirati od 11. rujna. Tijekom prvoga tjedna nastave prikupit ćemo podatke o broju učenika koji žele prehranu u školi.

Želimo vam uspješan početak nove školske godine!

Pročitajte još

Državno natjecanje iz informatike

Državno natjecanje iz informatike

Učenica Ada Kelava iz 6.b razreda sudjelovala je na Državnom natjecanju iz informatike koje se održalo u Vodicama od 9. do 12. travnja 2024. Na natjecanju je osvojila fenomenalno 3.mjesto! Čestitamo Adi i njezinoj mentorici Lani Remenar, prof.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content