Datum objave: 16. studenoga 2023.

Emocionalna pismenost: Smjernice za roditelje, odgajatelje, nastavnike i sve koji žele znati više

Dragi djelatnici i roditelji,

grad Zagreb izdao je brošuru pod nazivom “Emocionalna pismenost: Smjernice za roditelje, odgajatelje, nastavnike i sve koji žele znati više”. Ova brošura predstavlja vrijedan resurs koji sažima suvremena znanstvena saznanja i pruža široko primjenjive informacije o važnosti razvijanja emocionalne pismenosti kod djece.

Autori ove brošure ističu ključnu ulogu emocionalne pismenosti u djetetovom cjelovitom razvoju i njegovoj psihološkoj otpornosti. Brošura sadrži korisne savjete za roditelje, odgajatelje, nastavnike i sve druge koji su uključeni u odgoj i obrazovanje mladih. Ova inicijativa je izrazito važna jer potiče svijest o mentalnom zdravlju i emocionalnoj dobrobiti djece te promiče razumijevanje i podršku u tom kontekstu.

Ova brošura može doprinijeti širenju svijesti o važnosti emocionalne pismenosti i pomoći roditeljima, odgajateljima i nastavnicima da bolje razumiju kako podržati mentalno zdravlje djece. Potičemo vas da se sadržaju ove brošure s vremena na vrijeme vraćate. Uvijek je dobro ponoviti gradivo!

Pročitajte još

Državno natjecanje iz informatike

Državno natjecanje iz informatike

Učenica Ada Kelava iz 6.b razreda sudjelovala je na Državnom natjecanju iz informatike koje se održalo u Vodicama od 9. do 12. travnja 2024. Na natjecanju je osvojila fenomenalno 3.mjesto! Čestitamo Adi i njezinoj mentorici Lani Remenar, prof.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content