Datum objave: 9. listopada 2024.

Obavijest o odgodi početka nastave u PŠ Savska

Poštovani roditelji!

Dragi učenici!

Vjerujem kako svi nestrpljivo očekujete informacije o početku rada PŠ Savska 77. Obilaskom gradilišta, kako vanjskog dijela, tako i unutarnjeg dijela preseljenje i početak rada odgađa se do daljnjega.

Evo osnovnih razloga zašto ne možemo početi s radom:

a) Cijeli sustav grijanja je u fazi ispitivanja, kabliranja, punjenja i ostalog te zato grijanje neće biti u funkciji do daljnjega. Izvođači radova obećali su izvijestiti o završetku radova na sustavu grijanja i hlađenja. U ove nepouzdane jesenske dane iz razumljivih razloga ne možemo dozvoliti da djeca borave u nezagrijanim prostorima.

b) Još uvijek traju radovi na elektro instalacijama tako da u dijelu našega prostora radi samo rasvjeta, ali ne i ostatak elektro infrastrukture.

c) Opremanje namještajem je još uvijek u tijeku iako to nije razlog za odgodu jer sve potrebno za nastavu postoji. Nedostaje samo sitni inventar.

d) Internet priključak nije pušten u rad zbog tehničkih razloga povezanih s Carnetom.

e) Traju radovi na postavljanju vanjske rasvjete. Uz prilaz školskoj zgradi su dva iskopa u dužini od pedesetak metara koji mogu biti opasni za djecu.

Više puta smo tražili od nositelja projekta – Učiteljskog fakulteta da nam pošalje službeno očitovanje o radovima koje nismo do sada dobili.

U sličnim okolnostima će se odgoditi početak rada XI. gimnazije koja s našom školom dijeli prostor.

Nadam se kako razumijete navedene okolnosti i kako razumijete da nastavu možemo organizirati kada se steknu uvjeti u kojima će djeca biti sigurna.

Radi opreza više nećemo i ne možemo odrediti datum početka rada PŠ Savska 77. U sljedećoj obavijesti vezanoj za PŠ Savska 77 znat ćemo konkretan datum.

Vjerujem kako razumijete sve navedene okolnosti.

Zahvaljujem na strpljenju.

Uz pozdrav,

Ravnatelj:

Darko Cindrić

Pročitajte još

Sigurna kućica – dobrovoljna akcija

Sigurna kućica – dobrovoljna akcija

Od 30. rujna počinje naša dobrovoljna akcija prikupljanja potrepština (a posebice hrane za štence i konzervi, dekica, ručnika i igračaka) za pse u psećem azilu "Sigurna kućica" u Jagodnom. Kao i prošle godine, akciju provodimo u sklopu projekta "Empatijom protiv...

U svijetu likovnih umjetnika 7

U svijetu likovnih umjetnika 7

I ove godine učenici produženih boravaka 1. a, 1. b i 2. b razreda te PSP Suvag uključili su se u eTwinning projekt U svijetu likovnih umjetnika 7. Proučavajući život i djela izabranih umjetnika stvarat će po uzoru na njih svoja djela koja će krasiti učionice i...

DODO Fest

DODO Fest

Poštovani roditelji, pozivamo vas da posjetite festival Djeca i obitelj u digitalnom okruženju – DODO Fest, koji će se održati u subotu, 5. listopada 2024. godine s početkom u 10 sati u Centru KNAP, Ivanićgradska 41A, Zagreb. DODO Fest je posvećen...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content