preskoči na sadržaj
Vijesti

Nekoliko napomena vezanih uz nastavu na daljinu

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Ovim putem želimo istaknuti nekoliko napomena vezanih uz nastavu na daljinu.

- Dani organizirane nastave na daljinu smatraju se nastavnim danima, upisuju se u e dnevnik. Važno je da učenici svaki dan budu prisutni u virtualnom razredu; ako učenik taj dan nije bio prisutan u virtualnom razredu, to će se smatrati izostankom za koji roditelj mora dostaviti ispričnicu.

- Učenici ne moraju rješavati zadatke u realnome vremenu (istovremeno kad učitelj postavlja zadatke/materijale) da svi ne rade istovremeno i opterećuju mrežu; učenik može rješavati zadatke bilo kad tijekom dana. 

- Učenici će dobivati povratne informacije o svojemu radu. Zato je važno da sami rješavaju zadatke da vidimo kako napreduju, u čemu im je potrebna pomoć… Bilo bi dobro da riješene zadatke - zadaće šalju predmetnim nastavnicima na mail.

- Za sada nastava putem Yammer aplikacije i virtualni razreda dobro funkcionira. Ovim putem želimo pohvaliti izuzetno dobre i lijepe komentare učenika.

- U nastavi na daljinu nema vrednovanja ishoda učenja, odnosno provjeravanja i ocjenjivanja.

- Od roditelja se očekuje da odgovorno prate djecu u aktivnostima u sklopu nastave na daljinu; nadziru redovitost rada, potiču učenike na samostalnost u rješavanju zadataka, pruže pomoć koliko mogu ili potraže pomoć razrednika, predmetnoga profesora, stručnoga suradnika. Škola i dalje funkcionira sa svim svojim službama, samo u virtualnome okruženju. 

Ako imate bilo kakvo pitanje, prijedlog, sugestiju, komentar, slobodno se javite.

Što se tiče ostvarivanja planiranih ishoda za ovu nastavnu godinu, situacija je dosta ozbiljna; potrebno je da svi odradimo svoj dio posla. 

Nadamo se da ćemo uz sveukupni angažman uspjeti.

OŠ Davorina Trstenjaka

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: damir zovko   datum: 17. 3. 2020.

Tražilica

Himna škole - spot

   

Priloženi dokumenti:
HIMNA SKOLE DAVORINA TRSTENJAKA.mp3


Korisni linkovi

   

   


Brojač posjeta
Ispis statistike od 4. 7. 2019.

Ukupno: 34474
Ovaj mjesec: 2297
Ovaj tjedan: 550
Danas: 28
preskoči na navigaciju