preskoči na sadržaj
Vijesti

Večer matematike 2021.

Dragi učenici, dragi roditelji,

i ove smo godine, već tradicionalno, sudjelovali u Večeri matematike, a koju organizira Hrvatsko matematičko društvo, uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Sudjelovanje je organizirano uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a koje nam, nažalost, nisu dozvoljavale uključivanje i roditelja u radionice koje su se provodile u školi. No, učiteljice nižih razreda nisu „zaboravile“ roditelje, tako da su i roditelji dobili zadatke za rješavanje kod kuće.

U srijedu, 2. prosinca 2021. Večer matematike u razrednoj nastavi bila je organizirana po razredima. U radionicama i aktivnostima sudjelovali su svi učenici koji su toga dana  bili u školi. U matičnoj školi, Krčka 3 sudjelovala su 92 učenika i 8 učiteljica, a u područnoj školi Savska 77 sudjelovala su 84 učenika i 8 učiteljica.

Istoga dana organizirane su radionice i aktivnosti za učenike 5. i 7. razreda, a sudjelovalo je 56 učenika i 5 učitelja, a sljedeći dan, 3. prosinca 2021. pridružili su se i učenici 6. i 8. razreda, a njih je ukupno bilo 31 i 3 učitelja.

Vrijeme uz matematičke aktivnosti brzo je prošlo, a tradicionalno sudjelovanje naše školi u Večeri matematike nije spriječila niti epidemiološka situacija u kojoj se trenutno nalazimo. Fotografije možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Informacije vezane uz Večer matematike možete pratiti na mrežnim stranicama HMD-a: http://www.matematika.hr/vecermatematike/2021/ 

i na facebook stranici https://www.facebook.com/vecermatematike/?fref=ts 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Damir Zovko   datum: 7. 12. 2021.

Virtualni Dan škole 2021. - koncert učenika

Himna škole - spot

   

Priloženi dokumenti:
HIMNA SKOLE DAVORINA TRSTENJAKA.mp3


Korisni linkovi

   

   


Tražilica

Brojač posjeta
Ispis statistike od 4. 7. 2019.

Ukupno: 78029
Ovaj mjesec: 1021
Ovaj tjedan: 79
Danas: 1
preskoči na navigaciju